Головна » 2016 » Грудень » 27 » З Новим роком!
15:17
З Новим роком!

 Традиційно Новий рік є одним з найбільш очікуваних і улюблених свят, який хочеться відсвяткувати так, щоб запам’яталося надовго. У новорічний вечір панує особлива атмосфера, і його з нетерпінням чекають і дорослі і діти. У народі побутує думка, що як зустрінеш рік, так його і проведеш. Таким чином, з наближенням свята багато хто замислюється, де і як зустріти його, що надіти і приготувати, щоб прийдешній рік видався вдалим і щасливим. 

Відповідно до східного календаря, на зміну допитливою і активною Вогняної Мавпу в 2017-му році прийде Червоний Півень. Диктувати свої умови почне він з початком європейського 2017 року, а вступить в свої права 28 січня і, згідно з прогнозами астрологів, буде насичений емоційними переживаннями, важливими і такими, що запам’ятовуються подіями. Без пригод не обійтися – в новому 2017 році на кожного чекає щось особливе.

При плануванні, як зустрічати Новий рік 2017, в першу чергу слід врахувати, що він пройде під знаком емоційного, активного і пристрасного Півня. Щоб при святкуванні Нового року 2017 догодити Півневі, варто заздалегідь продумати все до дрібниць – адже від того як ми зустрінемо його, буде залежати наш успіх протягом цілого року. За великим рахунком, де зустріти Новий рік 2017, не надто важливо.

Проте, астрологи рекомендують в святковий вечір зібратися разом родичам і друзям. Новорічний вечір рекомендується провести в галасливій компанії. Даний коло спілкування буде оптимальним чином сприяти тому, щоб провести свято весело і активно. Не варто боятися, що разом збереться значна кількість людей і будуть потрібні чималі витрати на подарунки до нового року 2017, адже можна буде обійтися недорогими і практичними презентами, які цілком схвалює символ року – Півень.

Категорія: Актуально! | Переглядів: 333 | Додав: Валентина | Теги: з новим роком | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]