Головна » 2015 » Грудень » 31 » З Новим 2016 роком!
11:49
З Новим 2016 роком!

 2016 рік буде роком Мавпи, та не простої Мавпи, а Вогненної. Тому її стихією і є вогонь. Мавпа є креативним знаком, вона проявляє симпатію людям з творчою іскрою.

Особи, яким пощастило народитися під знаком цієї тварини, просто фонтанують фантазіями, у них завжди маса цікавих ідей, пропозицій та задумів. Не дарма кажуть, що ми схожі на тих тварин, у чий рік народилися, вбираємо їх якості і характер.

Існує кілька легенд, згідно яких з'явився на світ східний календар. Найбільш поширеною є та, де йдеться як до Будди прийшли 12 тварин, коли він збирався відходити в інший світ. Будда пообіцяв, що тварина отримає по цілому році, якщо з'явиться до нього першим. І ось щур виявилася тим самим першим тваринам. За нею слідом прийшов бик, тигр, кіт, дракон, змія, кінь, коза, мавпа, півень та собака. Свиня притопала останньої. Після того, як кожен рік перейшов у володіння тварин, він знайшов їх якості, характер і відмітні риси. А люди, що народилися під знаком того чи іншого тваринного скопіювали ці особливості.

Дивно, але ці 12 міфологічних тварин якимось чином впливають на долю людини, на космічному рівні.

На відміну від західного календаря, в якому 12 знаків відповідають 12 місяців у році, в східному календарі міфологічному тварині відводиться цілий рік, і цей звір повноправно в ньому панує. Початок «правління» починається після 22 грудня, коли настає другий повний місяць після зимового сонцестояння.

Тому новий 2016 рік обіцяє бути цікавим, яскравим і незабутнім. Мавпа пророкує успіх, як у кар'єрі, так і в особистому житті. Шанс змінити своє життя в кращу сторону буде надано кожній людині, головне, цей шанс не упустити з виду.

Категорія: Актуально! | Переглядів: 386 | Додав: Валентина | Теги: 2016 рік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Яна  
0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]