Головна » 2017 » Березень » 23 » План-графік проведення конкурсного відбору підручників для 9 класу
16:35
План-графік проведення конкурсного відбору підручників для 9 класу

 План-графік

проведення конкурсного відбору підручників для 9 класу ЗНЗ

З 20 березня до 14 квітня 2017 року загальноосвітні навчальні заклади ознайомлюються з електронними версіями розміщених в Репозитарії оригінал-макетів підручників, яким за результатами І етапу Конкурсу надано гриф «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України», і відповідно до інструктивно-методичних матеріалів для здійснення вибору електронних версій оригінал-макетів підручників заповнюють спеціальну форму вибору.

До 18 квітня 2017 року ІМЗО узагальнює результати вибору електронних версій оригінал-макетів підручників з кожної назви підручника, оформлених загальноосвітніми навчальними закладами в Репозитарії, та готує інформацію для розгляду Конкурсними комісіями Конкурсу.

18 квітня 2017 року ІМЗО передає Конкурсним комісіям Конкурсу узагальнені результати вибору електронних версій оригінал-макетів підручників з кожної назви підручника, оформлених загальноосвітніми навчальними закладами на Репозитарії, для аналізу та пропозицій щодо формування Переліку підручників, які можуть друкуватися за кошти державного бюджету в 2017 році.

18 квітня 2017 року Конкурсні комісії Конкурсу передають до ІМЗО протоколи засідань Конкурсних комісій II етапу Конкурсу щодо формування Переліку підручників, які можуть друкуватися за кошти державного бюджету в 2017 році.

До 19 квітня 2017 року ІМЗО оприлюднює на офіційних веб-сайтах МОН України, ІМЗО та в Репозитарії протоколи Конкурсних комісій Конкурсу щодо вибору проектів з кожної назви підручника, що оформлені загальноосвітніми навчальними закладами в Репозитарії, які можуть друкуватися за рахунок коштів державного бюджету в 2017 році.

джерело: http://www.repository.imzo.gov.ua/

Категорія: Актуально! | Переглядів: 582 | Додав: Валентина | Теги: підручники 9 кл | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]